19.08.2011 09:37

Lze si dotvarovat postavu i v problémových částech těla

Vadí vám váš tvar postavy ve tvaru hruška či jablko? Nebo jen širší pas, boky, stehna? Mnoho osob si myslí, že v těchto problémových partiích je hubnutí nemožné. Není to ale pravda, vše se dá dotvarovat! Správná výživa, pohyb a chtít něco změnit je základ pro úspěch.

I z úst odborníků jste slýchávali, že krizové partie nelze správně dotvarovat a že rozložení tukoviny si nemůžete ovlivnit. Je to ale fráze, která se užívá při nedostatku zkušeností. Z praxe může každý výživový poradce říct, že lze úspěšně dotvarovat jakékoliv partie, se kterými není klient spokojen. Genetika hraje určitou roli, ale nemůžeme se na ni vymlouvat. Tukové polštářky se dají vždy zredukovat na minimum při správném stravování, pohybové aktivitě, pitném režimu atd.

Bohužel bez pohybu se tuky nepřemění ve svaly a nebude se zrychlovat metabolismus. Při cvičení nezapomeňte na rozehřátí svalů- 10 až 15 minut. Cvičení bez správného stravování a výživy pro naše tělo bude také bezvýsledné. Často tuto chybu dělají klienti, kteří si chodí pro rady jak si změnit váhu či centrimentry. Ženy by neměly své intenzivní cvičení přehánět, stačí 2-3 krát v týdnu po šedesáti minutách jakékoliv cvičení, kde se spotí. Při nadměrném cvičení pak narůstá svalovina, to znamená vyšší hmotnost i objem. Po pohybové aktivitě doporučujeme aspoň 30 minut nejíst.

Při dotvarování i pár centimetrů z problémových partií se člověku ihned změní sebevědomí. Sami to vidíme v našem poradenském centru v Ostravě na našich spokojených klientech.

výživový poradce,hubnutí, jak hubnout,zdraví, výživa, krása, tělo, zhubnout,  zdravá výživa, hubnutí, zdraví, výživa, krása, tělo, zhubnout, jak hubnout, zdravá výživa,  pleť, sportovní výživa, výživa sportovnípleť, sportovní výživa, výživa sportovníZdroj: Google.cz

—————

Zpět


Kontakt

Wellness club Paradise

Sokolská tř. 50,
1. patro
naproti Hornické polikliniky
Ostrava-centrum

Facebook: Wellness club Paradise


Tel. č.: 608 81 27 27



KARIÉRA

Cítíte se nedostatečně ohodnoceni, chtěli byste změnit kariéru, chcete osobně růst?

U nás můžete mít vše.

Naše studium se nachází nejen v Ostravě, ale i v městech nad 10.000 obyvatel - v moravskoslezském kraji, zlínském, olomouckém či jihomoravském kraji.

Pro stále větší oblíbenost našich služeb hledáme nové spolupracovníky na pozici:

Wellness poradce pro zdraví a krásu

Vhodná činnost díky své flexibilitě i pro studenty VŠ, aktivní důchodce a maminky na MD.

Časová náročnost: přivýdělek 8-15 hod týdně, hlavní činnost 4-8hod denně

Náplň práce:

  • poradenství klientům,
  • sestavování výživových programů pro jejich zdraví a krásu,
  • zákaznický servis,
  • drobná administrativa

Požadujeme:

   zájem o zdraví a krásu, plnoletost, komunikativnost, spolehlivost

Nabízíme:

  • výdělky v atraktivním oboru (neustále rostoucí zájem zákazníků)
  • při splnění pracovní náplně 15 hod týdně až 15tisíc Kč, při hlavní činnosti neomezená hranice příjmů
  • časovou flexibilitu, osobní a finanční růst
  • pravidelná tuzemská i zahraniční školení
  • příjemný pracovní kolektiv

    Kontaktujte nás

Záleží pouze na Vás jestli chcete přivýdělek k Vaší stávající práci, či pracovat na hlavní činnost a dosahovat vysokých výdělků. Máte možnost vlastní volby, aby Vám práce vyhovovala požadavkům, tak jak vy chcete-jak, kde a kdy pracovat.

V případě zájmu o tuto pracovní pozici se přihlaste kontaktní osobě telefonicky či emailem. Zpětně Vás pozveme na výběrové řízení. Tato nabídka je časově i kapacitně limitována.

Těšíme se na osobní setkání.